Forside

Om Tempelridderne

Ordenens Lov

Templer og Udposter

Ordenens ledelse

Intern

Nationale sider

Kontakt os

Diverse

Hvad er Tempel Ridder Ordenen og hvad står den for?Ordenen opstod i Amerika i 1845 og kom til Norden for godt 120 år siden og findes nu i alle nordiske lande med tilsammen omkring 7.000 medlemmer.

I Danmark findes Ordenen i 5 byer, København, Esbjerg, Herning, Aalborg og Tórshavn på Færøerne.

Der tales så meget om menneskets behov. For mange er det blevet afgørende, at de skal nå mest muligt på den kortest mulige tid. "Man skal slå tiden ihjel", alle skal overgå hinanden, det gælder både i arbejdet og i fritiden. - Men det værdifulde er mistet, de etiske værdier er der ikke mere.

Her er det Ordenen kommer ind.

Vi giver dig et broderskab uden sociale grænser. Vi byder dig et fællesskab med ligesindede omkring de indre værdier. Vi byder dig et sted, hvor man opbygger sine indre menneskelige egenskaber i et afholdende miljø.

Dette er kort set hvad Tempel Ridder Ordenen står for og vi vil her igennem søge at gøre en større kreds interesseret i vort arbejde og vi håber at kunne oprette nye afdelinger i alle større byer i Danmark.

Kan du svare ja til følgende spørgsmål, er ordenen måske noget for dig.

Søger du:
- et uddybet livsindhold?
- et fungerende varmt venskab, uden sociale grænser?
- en vej til et ædlere menneskeideal og en stærk vilje til, gennem egen livsføring at bidrage til at skabe en bedre verden.

Tror du
- at smukke ceremonier med et dybt indhold vil tiltale dig?
- at hvert menneske er en vigtig del af samfundet?
- at hvert menneske har sit eget ansvar for helheden?


Vi håber, at du, måske sammen med nogle i din bekendtskabskreds, måtte finde interesse i vores orden og få lyst til at høre mere om os. Vi vil prøve at uddybe kendskabet til Ordenen, gennem besvarelse af de oftest stillede spørgsmål.

 

 

 

 

 

 

 

Nyheder:
 
Tilmeld RSS nyheder

 


 

 

Copyright 3dhuset.dk